Wolverines jatkaa voittojen tiellä

Royals aloitti pelin vauhdikkaasti ja keskushyökkääjä Tom Suoste nappasi pelinrakentaja Diondre Borrelin heiton kiinni vieden vieraat johtoon avaushyökkäysvuorollaan. Pisteyrityksen mahdollisti Suosteen pitkä yli puolen kentän juoksu. Hyvästä alusta huolimatta Royalsin ongelmat hyökkäyksessä näyttivät jatkuvan virheiden muodossa. Wolverinesin kapelimestarina toimiva pelinrakentaja Robert Johnson sen sijaan naputteli tunnetun tehokkaasti palloja laitahyökkääjien käsiin. Näillä syntyikin kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla. Maaleista kaksi teki Robertin velipoika Cedric ja yhden RJ Long.

Toisella puoliajalla Wolverines muutti hyökkäystään pelirakentaja Jabari Harriksen tultua johtamaan joukkuetta. Royals tuntui hukkaavan omia mahdollisuuksiaan, kun Harris juoksi joukkueensa 27-7 johtoon, mutta Borellin väkkäräjuoksun jälkeen onnistui hän tavoittamaan Yannick Nicaultin maalialueelta. Wolverines tarjoili vielä Royalsille kavennusmahdollisuutta pakittamalla omalle kenttäpuoliskolleen hyökkäysvuorollaan, mutta vapaista laitahyökkääjistä huolimatta Royals ei pisteitä onnistunut tekemään.

Vaahteraliigassa huomenna perjantaina Seinäjoki Crocodiles (2-1) saa vastaansa Helsinki Roostersin (1-1) ja lauantaina Kuopiossa Steelers (2-1) isännöi Tampere Saintsin (0-2). Jos et pääse paikanpäälle niin muistathan, että näet ottelut myös Ruudussa.

Wolverines (3-0) kohtaa seuraavaksi Kuopio Steelersin (2-1) lauantaina 29.6. kun taas Royals saa vieraakseen Tampere Saintsin torstaina 27.6.

Wolverines – Royals 27-13 (20-7)