Vielä yksi ranskalainen liittyy Crocodilesiin kaudelle 2019

Kolmas ranskalainen Crocodilesiin on Vincent Buffet. Buffet on puolustuksen linjan pelaaja, hän on 188 cm pitkä ja painaa 118 kg. Buffet on viimeksi pelannut Rouen Leopardissa Ranskan liigan ylimmällä tasolla. Viimeisimmällä kaudella Ranskassa hänelle kirjattin 20 taklausta, 6 säkitystä sekä 3 pakotettua rähmäystä. Hän sai myös kutsun EM-kisoihin 2018 valmistelevalle Ranskan maajoukkueleirille.

Tämä sopimus on samalla viimeinen puolustuksen tuontipelaajasopimus Crocoille tälle kaudelle. Kasassa on vahva joukkue pelaajia joilta odotetaan heti paljon.

Puolustuksen koordinaattori Tuomas Leinonen:

“Odotan innolla uusien ulkomaalaisvahvistuksien saapumista maahan, että todella päästään näkemään mistä puusta heidät on veistetty. Coach Mattingly on tehnyt pitkään töitä, jotta saataisiin parhaat mahdolliset avut vastaamaan niihin tarpeisiin mitä meillä on. Tehtävä on haastava, sillä tarjontaa on paljon ja  arviointikeinot ovat rajalliset. Onneksi tämä on kuitenkin vuosien mittaan helpottunut nykyteknologian ansiosta.

Ulkomaalaisvahvistuksien onnistuminen on kuitenkin yksi ratkaisevista tekijöistä koko joukkueen menestystä ajatellen. Hyökkäyksen puolellahan meillä on tuttuja ja erinomaiseksi todettuja pelaajia, mutta puolustuksen vahvistukset ovat uusia kasvoja. Se mitä filmiltä olen pelaajiemme kykyjä nähnyt ja yhteydenpito mitä on tehty saa kuitenkin oloni luottavaiseksi. Toisaalta joukkuelajissa on toki myös valmennuksella iso vastuu saada ulosmitattua pelaajista koko potentiaali.”