Charles Wort jälleen viikon arvokkain pelaaja

Vaahteraliigan neljännellä viikolla pelattiin kaksi ottelua, kun torstaina Kuopio Steelers voitti Wasa Royalsin 48–33 ja lauantaina Roosters kaatoi Tampereella Saintsin 14–35. Tampereen ottelussa onnistumiset jakautuivat suurelle joukolle, kun taas Kuopion pelissä nähtiin huikeita yksilöonnistumisia. Siksi kierroksen kaikki valinnat osuvat juuri Steelers–Royals -otteluun.

Kierroksen 4 arvokkain pelaaja: Charles Wort, Steelers

Tämän hetken kuumin pelinrakentaja-laitahyökkääjä -kombinaatio on Steelersin Seth Petersin ja Charles Wortin muodostama kaksikko. Torstaina Wort keräsi viisi kiinniottoa ja eteni niillä 105 jaardia. Huikeinta suorituksessa oli kuitenkin maalimäärä. Wort nimittäin teki neljä touchdownia. Kahdessa ottelussa laitahyökkääjä on tehnyt seitsemän touchdownia. Vuosi sitten ainoastaan kuusi laitahyökkääjää teki enemmän maaleja koko kaudessa.

Kierroksen 4 hyökkääjä: Justin Williams, Royals

Royalsin keskushyökkääjä oli jälleen hyvässä vedossa ja pystyi peliään parantaneen hyökkäyksen linjan raivauksessa juoksemaan peräti viisi touchdownia. 136 juoksujaardin lisäksi pikakiitäjä kuljetti palloa kuudella kiinniotolla 80 jaardia. Williams pelasi nyt toisen erinomaisen ottelun, sillä yhdysvaltalainen valittiin viikon hyökkääjäksi myös viikko sitten.

Kierroksen 4 puolustaja: Donavan Hayden, Steelers

Jenkkipuolustaja siirtyi Royals-otteluun lähemmäs aloituslinjaa ja osoitti olevansa yksi nopeimmista pelaajista ns. boksissa eli lähellä aloituslinjaa. Tuloksena kierroksen suurin taklausmäärä (12). Taklauksista kaksi tapahtui aloituslinjan takana ja niistä toinen oli säkitys. Lisäksi Hayden aiheutti yhden rähmäyksen.

 

Kierroksen 5 Fantasy Football Star: Justin Williams, Royals

Menneellä kierroksella suurimmasta Fantasy Football –pistepotista taistelivat tiukasti Justin Williams sekä Roostersin pelinrakentaja Brandon Connette. Willams sai pelkästään viidestä touchdownistaan 30 pistettä ja juoksujaardeista lisäksi 12 pistettä – yhteensä siis 42 pistettä. Vain pisteen päähän jäi Connette, joka heitti 295 jaardia ja 4 touchdownia – yhteensä 41 pistettä.

 

Viikon pelaaja:

Viikko 1: Charles Wort, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Adam Connette, Roosters

Viikko 4: Charles Wort, Steelers

Viikon hyökkääjä:

Viikko 1: Brandon Connette, Roosters

Viikko 2: Sebastian Lindell, Butchers

Viikko 3: Justin Williams, Royals

Viikko 4: Justin Williams, Royals

Viikon puolustaja:

Viikko 1: Niko Kuikka, Roosters

Viikko 2: Mitch Dalley, Butchers

Viikko 3: Steeven Tresfield, Royals

Viikko 4: Donavan Hayden, Steelers

Viikon Fantasy Football Star:

Viikko 1: Seth Peters, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Brandon Connette, Roosters

Viikko 4: Justin Williams

 

Otsikkokuva:

Jari Turunen