Michael Gentili korvaa Karri Pajarisen

Tappion ensimmäisessä ottelussaan kärsinyt Roosters paikkaa kolhiintunutta miehistöään yhdysvaltalais-italialaisella keskushyökkääjällä. 

Suomen maajoukkueen ja Roostersin ykköskeskushyökkääjä Karri Pajarinen loukkaantui perjantaina joukkueensa avausottelussa ja on pois kentiltä toistaiseksi. Pajarisen paluu kentille kauden aikana on vielä mahdollista. Roosters-johto ei kuitenkaan aikaillut päätöksissään ja värväsi nopeasti tilalle uuden miehen paikkaamaan rosteriin syntynyttä aukkoa.

Kokeneella 31-vuotias Michael Gentilillä on USA:n ja Italian passit ja mies on pelannut Italian maajoukkueessa vuodesta 2017 lähtien. Hän kuului saapasmaan maajoukkuemiehistöön, joka sensaatiomaisesti kukisti Itävallan IFAF EM-karsintapelissä viime syksynä. Keskushyökkääjällä oli sopimus kaudelle 2020 GFL:ssa pelaavan Schwäbisch Hall Unicornsiin, mutta kuten kaikki GFL-joukkueet, myöskään Unicorns ei pelaa tällä kaudella sarjapelejä Saksassa koronarajoitusten takia.  Gentili saapuu Suomeen pian ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen lähiaikoina. Karenssipeli Gentilillä on 13. Elokuuta oleva Butchers- ottelu.

Bostonista kotoisin oleva Gentili pelasi yliopistopelinsä  Bridgewater State Universityssa (NCAA Div. III), University of New Hampshiressa (NCAA Div. I) sekä Curry Collegessa (NCAA Div. III). Kahden viimeisen yliopistokautensa aikana Bridgewaterissa Gentili kirjasi tililleen 912 jaardia juoksupeleillään. Yliopistouransa jälkeen mies siirtyi hetkeksi liike-elämän palvelukseen, mutta veri veti takaisin kentille ja Italiaan.

Michael Gentili on varsin tuttu pelaaja Roostersin Juha Hakalalle. Keskushyökkääjä pelasi Lazio Duckseissa kaudella 2019 Hakalan toimiessa joukkueen päävalmentajana.

Kuva:  Gentili / Europlayers