Le’Anthony Reasnover palaa Steelers-paitaan

Kuopio Steelers on tiedottanut neljän ottelun pelikiellon aiemmin saaneen tähtikeskushyökkääjänsä palaavan joukkueen kokoonpanoon. Aiemmin Steelers kertoi yhdysvaltalaisen purkaneen sopimuksensa seuran kanssa.

Le’Anthony Reasnover sai Vaahteraliigan kurinpidolta neljän ottelun pelikiellon toukokuun lopulla pelatun Crocodiles-ottelun jälkilöylyistä.  Pelikieltoa on jäljellä vielä yhden ottelun verran, jonka jälkeen yhdysvaltalainen palaa hallitsevan mestarin kokoonpanoon.  Aiemmin joukkue kertoi Reasnoverin purkaneen sopimuksensa seuran kanssa, mutta tänään tuo viesti kumottiin seuran toimesta.

Steelers-päävalmentaja Pekka Utriainen kommentoi Reasnoverin paluuta joukkueeseen seuran tiedotteessa näin:

-Le’Anthony on paras pelaaja joka Steelersissä on koskaan pelannut, piste siihen loppuun. Mies on pian kärsinyt tekonsa seuraukset ja käynyt siinä ohessa läpi oman nuoren elämänsä ehkä kovimman kiirastulen. Meidän alkukausi kietoutuu ’Antin’ vastaavaan, samoin uskon loppukauden suhteen käyvän. Tässä 2023 kauden joukkueessa on rajoittamaton potentiaali, ja se tullaan näkemään kentällä viimeistään sitten kun sijoituksia aletaan ratkaisemaan, uskon tähän todella vahvasti ja kovin usein en ole ollut väärässä näiden suhteen.

Steelersin tähtikeskushyökkääjä palaa kentälle 14.7. pelattavassa Crusaders-Steelers ottelussa.

Myös takapuolustaja Eero Vaija ja valmentaja Jussi Friman palaavat joukkueeseen

Steelers tiedotti samassa yhteydessä Itävallassa Graz Giantsin paidassa pelanneen Eero Vaijan vahvistavan joukkuetta vielä tällä kaudella. Vaija valittiin kauden 2021 päätteeksi Vaahteraliiga allstars-miehistöön Steelers-paidassa tehtyjen urotekojensa ansiosta.

Joukkueen valmennustiimiä täydentää loppukauden Jussi Friman, joka on toiminut eri rooleissa Steelersin valmennuksessa ja organisaatiossa jo vuosikymmenten ajan. Edellisellä kaudella hän koordinoi erikoisjoukkueiden pelaamista.

Kuva: Jari Turunen