Lauantaina Velodromilla pudotuspelien taistellaan kotiedusta

Vaahteraliigan isojen pelien viikonlopun päättää Helsinki Wolverinesin ja Crocodilesin kohtaaminen.  Ottelussa panokset ovat suuret ja taustalla tunnelataukset siitä kovemmasta päästä.

Wolverinesilla on mahdollisuus käytännössä varmistaa playoff-pelien kotietu voittamalla seinäjokiset tämän iltapäivän pelissään. Ahmat veivät joukkueiden edellisen kohtaamisen jatkoajalle päättyneessä trillerissä hyökkäyskilpailussa tehdyllä lisäpistesuorituksella, ja pelin jälkitunnelmissa joukkueen päävalmentaja nappasi tunteenpurkauksestaan kahden pelin toimitsijakiellon. Seinäjokisille jäi paljon crokohampaiden koloihin ja nyt on aika päästää kaikki ulos kentällä klo 16:30 alkaen.

Crocodiles pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.   Aloituskokoonpano kertoo, että sivussa ollut Filip Zacok on jälleen mukana pelissä kuten myös edellisen pelin huilannut Artur Pinheiro.   Puolustuslinja on asetettu ennakkotietojen mukaan neljä miehen ryhmitykseen, joten painetta Wolvojen hyökkäyslinjalle aiotaan laittaa heti pelin alusta alkaen.

Myös Wolverines on saanut täydennystä viikon takaiseen Porvoo-peliin verrattuna. Puolustuksen johtava pelaaja Ville Valasti on edelleen poissa kokoonpanosta, mutta joukkueen taklaustilaston kärjet, Joseph Kordus ja Eric Irvin palaavat kentälle.   Kokoonpanossa ovat mukana myös edellisestä pelistä puuttuneet Jonis Heikkinen sekä useamman pelin levännyt James Perrineau.

Forecan sääennusteen mukaan taivas selkenee peliin sopivasti ja ottelu voidaan viedä läpi hyvässä kelissä. Runsaiden sateiden jäljiltä Velon betoni on kuitenkin petollinen ja tulee varmasti vaikuttamaan joukkueiden pelivalintoihin. Pelataan normipelikirjalla tai onko odotettavissa yllätyksiä. Sen näkee parhaiten saapumalla katsomon aistimaan kuuman tunnelman.

Näillä pääset vauhtiin

 

Katso joukkueiden edellisen trillerin parhaat palat