Harri Toijala Vaahteramaljaan päätuomariksi

Tamperelainen Harri Toijala toimii tämän vuoden Vaahteramaljan päätuomarina. Tehtävä Vaahteramaljassa on toista vuottaan Vaahteraliigan päätuomarina toimivalle Toijalalle ensimmäinen. Aiemmat esiintymiset Toijalalle ovat tulleet sivutuomarin ja takatuomarin paikalla.

Olen innoissani tästä valinnasta. Pääsemme hyvän ryhmän kanssa tuomitsemaan kahden Suomen parhaan joukkueen kamppailun mestaruudesta. Joukkueet taistelevat paikasta Vaahteramaljassa koko kauden ja myös meille erotuomareille tämä on kauden huipennus, jota varten töitä tehdään koko vuosi, kommentoi päätuomari Toijala.

Debytanttipäätuomarin lisäksi ensimmäisen Vaahteramaljamääräyksensä saivat aputuomari Edi Aaltonen, rajatuomari Piia Vierikko ja sivutuomari Tommi Lindroos. Kokeneempaa kaartia edustavat linjatuomari Jukka Kalliokoski, kenttätuomari Juuso Karppinen ja takatuomari Veikko Lamminsalo.

Vaahteramaljaan valitaan myös ”alternate” tuomari siltä varalta, että jonkun peli jää kesken. Tähän tehtävään on valittu Radek Janhuba.

Vaahteramalja XLIII tuomariryhmä 10.09.2022

Harri Toijala, päätuomari
Edi Aaltonen, aputuomari
Jukka Kalliokoski, linjatuomari
Piia Vierikko, rajatuomari
Tommi Lindroos, sivutuomari
Juuso Karppinen, kenttätuomari
Veikko Lamminsalo, takatuomari
Radek Janhuba, Alternate

Vaahteramaljan liput ja VIP-paketit nyt myynnissä

Osta omasi:  Lippu.fi