Crocodiles jatkaa pelaajasopimusten näyttäviä julkaisuja

Seinäjoki Crocodiles on jatkanut kauden 2023 pelaajasopimustensa näyttäviä julkaisuja.  Kauden 2022 hopeajoukkue on onnistunut säilyttämään vaahteramaljajoukkueensa rungon hyvin kasassa ja uusia vahvistuksiakin on jo saatu mukaan.

Crocodilesin pelaajasopimusten tilanne näyttää hyvältä pohjalaisjoukkueen käynnistäessä valmistautumisen uuteen kauteen tuoreen päävalmentajansa Keary Iarussin johdolla.  Julkaistujen sopimusten nimilistalta löytyy mm. kauden 2022 vaahteraliigatulokkaaksi valitun Akseli Syrjäsen nimi.

Lukuisien jatkosopimusten ohella joukkueeseen on jo signattu myös tuoreita vahvistuksia.  Kaudella 2023 Crocojen hyökkäyslinjaa saapuu vahvistamaan ruotsalaisjätti Nerly Myua. 193-senttinen 135-kiloinen Muyan on aikaisemmin edustanut Ruotsin Superserienin Örebro Black Knightsia.

Crocodilesin aiemmin julkaisemat ulkomaalaispelaajat ovat Zachary Whitehead (QB), Christian Powell (RB) ja Eric Irvin (DB), joista Powell ja Irvin pelaavat USA.n kansalaisuudestaan huolimatta EU-statuksella.

Crocodiles sopimusjulkaisuja

Kuvat:  Crocodiles

Tutustu:  Crocodiles rosteri 2023