Wolverinesin Curtis Slater siirtyy ELF-sarjaan

Helsinki Wolverines ja Curtis Slater ovat sopineet Slaterin jatkavan uraansa ELF-sarjassa. Vaahteraliigan kiinniottojaardien ykkösmies ei osallistu helsinkiläisjoukkueen viimeiseen runkosarjapeliin torstaina.

Wolverines-tiedotteessa Curtis Slater kertoo saaneensa ELF:sta tarjouksen Vaahteraliigassa 2021 esittämiensä hyvien otteiden ansiosta ja myöntää, että ajoitus on kiusallinen.

-Olen antanut Wolverinesille 110 % itsestäni heti ensimmäisestä päivästäni lähtien.   Nyt vastaanotin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä ja mahdollisesti toisessa tilanteessa en olisi hyväksynyt sitä.. Se, että en päätä kauttani joukkueeni kanssa täällä ei tunnu hyvältä, mutta toisaalta mahdollisuus saada jatkaa kautta rakastamani lajin parissa on katkeransuloista.

-Kaikki, jotka tuntevat minut osaavat kunnioittaa päätöstäni ja se on minulle tarkeintä.  Olen ollut avoin tässä asiassa nykyorganisaationi kanssa ja se on oikeastaan kaikki mitä tilanteessa olen voinut tehdä. Arvostan ja tulen aina arvostamaan sitä mahdollisuutta, jonka Wolverines-organisaatio on minulle antanut ja haluan kiittää kaikkia pelaajia, valmennusta, faneja sekä koko organisaatiota upeasta kokemuksesta.

Wolverines kiittää tiedotteessaan Slateria hänen huikeasta panoksestaan kentällä ja toivottaa miehelle menestystä ELF-sarjaan.

Curtis Slater on ollut tärkeä pelaaja Wolverinesille.  Yllättäen mies on koko Vaahteraliigan heittotilastoissa kiinniottojaardien ykkösmies 435 jaardilleen ja joukkueensa all-purpose jaardien kärkimies 671 jaardilla.  Myös pääroolissaan takapuolustajana Slater on joukkueensa tilastoykkönen 30 taklauksellaan.

ELF:n ja IFAF:n välillä ei sopimusta siirtokäytännöistä

European League of Football ELF:n ja IFAF:n välillä ei ole syntynyt sopimusta siirtokäytännöistä uuden “villin sarjan” ja IFAN:n jäsenmaiden sarjojen kesken.  Italian liitto FIDAF ratkaisi asian omasta puolestaan heinäkuun lopulla ilmoittamalla, että ELF:n joukkueissa pelaavat pelaajat eivät ole edustuskelpoisia Italian maajoukkueessa tai missään Italian sarjoissa.

Lähde: Wolverines

Kuva: Irja Vaateri

 

Katso myös Slaterin komea kiinniottomaali Crocodiles-pelistä 2021