Välieräparit selvillä – katso pudotuspelien aikataulut!

Vaikka Vaahteraliiga-kaudesta 2017 onkin vielä päätöskierros pelaamatta, on pudotuspelijoukkueiden järjestys ja siten myös tulevien välierien peliparit selvillä. Runkosarjan voittaja Roosters saa vastaansa neljänneksi sijoittuneen Porvoo Butchersin. Toiseksi sijoittunut Wasa Royals puolestaan kohtaa tulokaskaudellaan kolmanneksi runkosarjassa sijoittuneen Hämeenlinna Huskiesin.

Roosters ja Butchers kohtasivat runkosarjassa kahdesti ja molemmissa otteluissa hallitseva mestari Roosters pelasi voittoon kahden pistesuorituksen marginaalilla. Kesäkuussa Helsingissä Roosters voitti 35–19 ja heinäkuussa Porvoossa 21–35. Viisi edellistä mestaruutta voittanut Roosters on edellisen kerran voittanut runkosarjan vuonna 2014. Varsinaista kotikenttäetua Roosters ei kuitenkaan välieräpeliinsä saa, sillä ottelu pelataan sunnuntaina 27. elokuutta kello 15.30 alkaen Myyrmäen Jalkapallostadionilla Vantaalla.

Vaasassa kohtaavat joukkueet pelasivat runkosarjassa kaksi mielenkiintoista koitosta. Kesäkuussa Huskies voitti Vaasassa selvästi 6–34 ja heinäkuussa Royals voitti Hämeenlinnassa niukasti 24–27. Lauantaina 26. elokuuta kello 15.30 alkavassa taistelussa joukkueet kohtaavat kolmannen kerran. Kaarlen kentällä käytävä ottelu on sikäli historiallinen, että Vaasassa ei ole koskaan aiemmin pelattu Vaahteraliigan välieriä ja vastaavasti hämeenlinnalaisjoukkue ei ole koskaan Vaahteraliiga-historiassa pelannut semifinaalissa.

 

Vaahteraliigan välierät:

LA 26.08.2017 | 15:30 | Kaarlen kenttä, Vaasa:

Wasa Royals – Hämeenlinna Huskies

SU 27.08.2017 | 15:30 | Myyrmäen jalkapallostadion, Vantaa:

Helsinki Roosters – Porvoo Butchers

Molemmat välierät ovat katsottattavissa suorana lähetyksenä Ruutu Urheilussa, jossa ennakkostudio käynnistyy jo kello 15.00. Selostus on kuunneltavissa myös Suplasta (live-tila).

 

Vaahteramaljan lipunmyynti on käynnissä!

Välierien voittajat etenevät Vaahteramalja XXXVIII:een, joka pelataan lauantaina 9. syyskuuta Telia 5G Areenalla Helsingissä kello 18 alkaen. Loppuottelun lipunmyynti on jo käynnissä – hankkimalla lippusi ennakkoon varmistat osallistumisesi kotimaan jenkkifutiksen huipputapahtumaan edullisemmin. Hanki lippusi TÄSTÄ.

Oletko kenties kiinnostunut hankkimaan tapahtumaan oman aition? Katso lisää TÄSTÄ.

Vaahteramalja-päivän aamuna pelataan perinteisen tapaan golfia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Vaahteramalja Golf 2017 -tapahtumaan TÄSTÄ.