Vaahteraliigan 40. kausi käyntiin tällä viikolla!

Historiallisessa 40. Vaahteraliigassa ratkotaan Suomen mestaruus seitsemän joukkueen voimin.

Mukana ovat viime vuotiseen tapaan Helsinki Roosters, Kuopio Steelers, Porvoo Butchers, Seinäjoki Crocodiles, Tampere Saints ja Vaasa Royals, joiden seuraksi nousi viime vuoden 1-divisioonan voittaja Helsinki Wolverines.

Tällä kaudella pelipäivinä runkosarjassa ovat torstai, perjantai ja lauantai. Ainoan poikkeuksen tekee koulujen päätösviikonloppu, jolloin lauantain sijaan pelataan sunnuntaina. Runkosarja päättyy elokuun viimeisenä päivänä ja välierät ovat vuorossa 6.-8.9. runkosarjan voittajan ja kakkosen kotikentillä. Suomen mestari ratkotaan lauantaina 14.9. Vaahteramalja XL:ssä.

Kaikki ottelut Ruudusta

Viime kausien tapaan kaikki Vaahteraliigan ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksenä ruutu.fi -palvelusta. Vaikka jenkkifutis onkin parasta paikan päällä, niin Ruutu palvelee myös silloin kun paikan päälle ei pääse.

Vaahteramalja XL Tampereella

Tänä vuonna myös Vaahteramaljan osalta tehdään historiaa. Ottelu tullaan pelaamaan ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, kun Tampereen Ratinassa ratkotaan 2019 Suomen Mestari. Liput tulevat myyntiin lähiaikoina Ticketmasteriin.

Supla mukana kauden aikana

Vaahteraliigan tuoreet kuulumiset kuulet Suplan TeeDee Vaahteraliiga-Podcastistä. Kuuntele miten suosikkijoukkueesi valmistautuminen kauteen on sujunut ja minkälaisista asemista kauteen lähdetään. Joukkueiden kuulumiset löydät alla olevista linkeistä:

Helsinki Roosters

Kuopio Steelers

Vaasa Royals

Porvoo Butchers

Seinäjoki Crocodiles

Tampere Saints

Helsinki Wolverines

Fanituotteet löydät Pelikamoista

Kaudella 2019 Vaahteraliigan viralliset fanituotteet löydät Pelikamojen verkkokaupasta. Tarjolla on valikoima kaikkien seurojen tuotteita kätevästi kotiin toimitettuna.