Vaahteraliiga-kickoff Ideaparkissa perjantaina – jefutähdet sekä Karri Koira ja Ruudolf

Vaahteramaljan metsästys käynnistyy lauantaina, kun Turussa kohtaavat Trojans ja Helsinki Roosters. Koko kauden avaustilaisuus, Vaahteraliiga Kickoff käynnistää koko kesän mittaisen jenkkifutisjuhlan jo edellisenä iltana. Perjantaina 5. toukokuuta Vaahteraliiga valloittaa Lempäälän Ideaparkin!

Ideaparkin toimintatorin jenkkifutispisteet avautuvat kello 15 ja iltapäivän aikana jokainen Vaahteraliiga-joukkue esittäytyy yleisölle. Paikalle ajoissa saapuvat voivat noutaa infopisteeltä kahden hengen lippupaketteja kesän peleihin. 250 nopeinta ehtii mukaan tuohon tarjoukseen.

Toimintatorilla pääsee testaamaan omia jenkkifutarin taitojaan. Älypallolla voi mittauttaa oman heittovoimansa, nopeuden ja kierteen tehon. Liikkuuko puskukelkka? Läpäisetkö juoksutunnellin? Minkälaisia jenkkufutarin varusteet ovat?

Kello iltapäivä viidestä alkaen luvassa on pelaaja- ja valmentajahaastatteluita, ja ääneen pääsevät tulevan kauden tähtipelaajat. 18.30 esiintyy Dream Team Cheerleaders ja illan huipentaa Karri Koiran ja Ruudolfin keikka.

Tapahtumaan on vapaapääsy.

[alert type=alert-green ]

Vaahteraliigan Kick-Off-tilaisuuden aikataulu:

Klo 15-17
Toimintatorin pisteet avoinna ja asiakkaiden käytettävissä

Klo 15 alkaen
Ideaparkin infopisteellä jaossa 250 ensimmäiselle kahden hengen lippupaketteja Vaahteraliigan peleihin

Klo 17-19
Valmentaja- ja pelaajahaastattelut sekä kisailua

Klo 18.30
Dream Team Cheerleaders-ryhmä esiintyy

Klo 19
Karri Koira ja Ruudolf esiintyvät

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

[/alert]