Uusi vahvistus: Toinen Euroopan mestari liittyy Crocodilesiin

Simeon Okonta-Warison ja Crocodiles ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksen henkilökohtaisista syistä.

Fayade Saïd (Ander Roulette) on uusi vahvistuksemme puolustuksen linjaan. Saïd on ollut tällä kaudella Ranskan Flash La Courneuven pelaaja samassa joukkueessa mistä tulee myös tuleva Crocodiles Stephane Fortes. Kaudella 2018 hän pelasi Marseille Blue Starsissa yhdessä viime kauden Crocon Junior Ahon kanssa yhdessä Euroopan parahista puolustuksen linjoista. Aho on antanut erittäin hyvät suositukset seurasta ja auttanut näin Saïdia tekemään päätöksen liittymisestä meihin.

Ranskan kauden päätyttyä, Saïd kuului myös Ranskan maajoukkueeseen joka voitti EM-kultaa Vantaalla 2018, missä hän pelasi kaikilla puolustuksen linjan paikoilla.
Saïd tulee Seinäjoella pelaamaan puolustuksessa ulomman linjamiehen paikka, mutta hänellä on myös runsaasti kokemusta sisemmän linjamiehen pelipaikalta.

Päävalmentaja Mattingly:
Olemme innoissamme tästä uudesta sopimuksesta. Fayade on hyvä nuori pelaaja joka on pelannut kaksi viimeistä kautta Ranskan korkeimmassa liigassa ja hänellä on maajoukkuekokemusta vaikka ikää on vasta 20 vuotta. Odotamma häneltä paljon.

Puolustuksen linjan valmentaja Janne Pisto:
Hän on täydellinen pelaaja auttamaan meitä jokaisella pelipaikalla puolustuksen linjassa. Hän antaa meille mahdollisuuden erilaisiin variaatioihin ja näyttää erilaisia pelejä, mihin emme ehkä aikaisemmin ole pystyneet. Hänen kätensä ja tekniikkansa on erittäin hyvät hänen ikäiselleen pelaajalle. On mielenkiintoista nähdä mitä hän tuo joukkueeseen.

GM Ari Havulehto:

Todella harmillista, että jouduimme vaihtamaan vahvistusta näinkin myöhään. Toki pelaaja itse kertoi oman tilanteensa ja mietti onko parempi jäädä kotiin kun lähteä vieraaseen paikkaan. Päävalmentaja varmisti vielä seuran mielipiteen ja yhteisymmärryksessä purki sopimuksen. Mikä hienointa, että HC sai kyseiselle pelipaikalle korvaavan pelaajan joka kyseisen paikan pystyy täyttämään. Ja pelaajan jonka joku voi jopa pelillisesti Suomessa tietääkin.