Teemu Majander: “Viikonloppu on Royalsin ja Roostersin.”

Vaahteraliigan välierät pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina Kaarlen kentällä, Vaasassa kohtaavat Wasa Royals ja Hämeenlinna Huskies. Sunnuntaina Myyrmäessä, Vantaalla puolestaan ottelevat Helsinki Roosters ja Porvoo Butchers.

Parhaimpia asiantuntijoita spekuloimaan tulevia välieriä ovat Vaahteraliiga-valmentajat. Kolmella päävalmentajalla oma kausi on jo paketissa, joten heiltä saadaan suorat ja avoimet arviot siitä, miten viikonlopun otteluissa käy. Toisena analyysinsä esittää ainoa Vaahteraliiga-päävalmentaja, joka toimi päävalmentajana liigassa myös vuosi sitten eli Tampere Saintsin Teemu Majander. Trojasin päävalmentaja Karri Kuuttilan arviot voit lukea tästä.

 

Miksi Royals voittaa tämän ottelun?

Royalsilla on parempi tulivoima. Jos heillä on kaikki nappulat käytössä, niin he ovat todella vaikeasti voitettava joukkue.

Miksi Huskies voittaa tämän ottelun?

Who´s your number 2? Eli näissä otteluissa on kyse aina myös niistä pelaajista, jotka eivät ole aloituksessa, vaan tulevat kentälle, jos avainpelaaja loukkaantuu. Huskiesilla on numeerisesti enemmän porukkaa. Jos Royalsin pintaa raaputtaa, niin vaikeudet alkavat.

Miten ottelu tulee päättymään ja kuka on ottelun arvokkain pelaaja?

Royals voittaa 31–20 ja koska tekevät ainakin yhden potkumaalin, niin potkupeli on siten tärkeässä osassa ja ottelun MVP on Spencer Cutlan.

 

 

Miksi Roosters voittaa tämän ottelun?

Voittamisen kulttuuri ja rutiini.

Miksi Butchers voittaa tämän ottelun?

Oman kylän poikien ylpeys ja työnteko. Tulivoimaa löytyy juoksuhyökkäyksestä ja puolustus pystyy kykenee hyvänä päivänä hillitsemään Roostersin hyökkäystä

Miten ottelu päättyy ja kuka on ottelun arvokkain pelaaja?

Roosters voittaa 28–21. Ottelun MVP on Karri Pajarinen, ja tällöin Roosters on hyökännyt Butchersin puolustuksen kovempaa osaa vastaan ja rikkonut sen.

 

LA 26.08.2017 | 15:30 | Kaarlen kenttä, Vaasa:

Wasa Royals – Hämeenlinna Huskies

Live-tilastot

Ottelu suorana lähetyksenä Ruutu Urheilusta, jossa ennakkostudio käynnistyy jo kello 15.00. Otteluselostuksen kuulet myös Suplasta (live).

Huomaa myös:

Royals-ennakko

Perfect Pervis kirjoittaa tästä välierästä

Kuuntele TeeDee-podcastin ennakko Suplasta

 

SU 27.08.2017 | 15:30 | Myyrmäen urheilupuiston jalkapallostadion, Vantaa:

Helsinki Roosters – Porvoo Butchers

Live-tilastot

Ottelu suorana lähetyksenä Ruutu Urheilusta, jossa ennakkostudio käynnistyy jo kello 15.00. Otteluselostuksen kuulet myös Suplasta (live).

Huomaa myös:

Roosters-ennakko

Perfect Pervis kirjoittaa tästä välierästä

Kuuntele TeeDee-podcastin ennakko Suplasta

 

Otsikkokuva:

Harri Koivunen