Pelinrakentaja Hans Fortune sekä hyökkäyksen koordinaattori Kyle Buchanan vahvistavat Butchersia

 

Fortune johtaa kentällä, Buchanan sivurajalla!

Hans Fortune

24-vuotias pelinrakentaja Hans Fortune (198cm , 102kg) vietti kauden 2018 Italiassa Lazio Ducksin organisaatiossa johdattaen joukkueensa välieriin, jossa hävisivät Milano Seamenille. Milanon kausi päättyi lopulta mestaruusjuhliin. Yliopisto uransa hän pelasi Puget Sound Collegessa Washingtonin osavaltiossa. Junior sekä senior vuosinaan hän paiskasi palloa taivaalle 18 ottelussa rapiat 6000yd, 51 touchdownia hieman yli 60% onnistumisprosentilla. Vastapainoksi voidaan todeta, että hän heitti 19 syötönkatkoa näissä otteluissa.

-Odotan todella paljon ensi kesää Porvoossa! Haluan nostaa omalla pelaamisellani joukkuetta kohti Vaahteraliigan kärkeä. Olen työskennellyt Buchananin sekä HC Roikon kanssa jo useamman hetken uuden hyökkäyksen parissa ja sitä kannattaa tulla katsomaan livenä, Fortune kertoo.

 

Kyle Buchanan

Hyökkäyksen koordinaattoriksi valikoitui täksi vuodeksi 27-vuotias Teksasista kotoisin oleva Kyle Buchanan. Buchananin löytyy valmennuskokemusta lukiosta yliopistoon ja hän onkin ehkä sitä kaivattua uutta tuulta, jota Porvoon Butchers tarvitsee ensi kesänä lähtiessään kiipeämään kohti Vaahteraliigan kärkeä.

Buchananin kommentit: ” Lähdemme haastamaan liigan kärkeä pitkälti erittäin uusitulla hyökkäyksellä. Pidämme huolen, että ennen kuin saavun maahan meillä on suurin osa pelikirjasta käytynä läpi. Tulemme varmasti olemaan yllätys muille ensi kesänä ja sehän meille sopii. Ensi kesä tulee olemaan monellakin tapaa ikimuistoinen ja toivon, että Porvoo on paikka, jossa viihdyn. Hienoa kesän odotusta teille.”

 

Päävalmentaja Roiko:

”Koko talvi on tehty töitä pelinrakentajan sekä hyökkäyksen valmentajan löytämiseksi ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti venyttää. Kylen kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useamman viikon aikana ja näin hyökkäyksemme onkin jo ottanut ensimmäisiä isoja harppauksia ensi kesää varten. Uusimaa Areenan luomat harjoitusmahdollisuudet on todellakin käytetty mahdollisimman tehokkaasti ja viimeisimpänä lisäyksenä videokamerat mahdollistavat sen, että Buchanan kykenee osallistumaan harjoituksiin, jopa livefeedillä.

Pelinrakentaja Hans oli oikeastaan heti ensimmäisestä viestistä lähtien kaveri, joka vakuutti minut. Sitä ennen kun olit käynyt kaikennäköiset pelaajat eri sivustoilta läpi ja googlettanut milloin milläkin hakusanalla pelinrakentajaa edelliset 4 kuukautta, niin Fortunen löytyminen oli erittäin suuri helpotus.

Vaahteraliigan alkamisaika aiheuttaa omat haasteensa sopimusneuvotteluihin Euroopassa pelanneisiin pelaajiin, meillä kun ei yksinkertaisesti ole mahdollista tuoda esimerkiksi pelinrakentajaa tänne jo tammikuussa. Fortune ja Buchanan ovat tehneet töitä kanssani nyt tosiaan jo muutaman viikon ja tuntuma on sellainen, että tästä tulee jotain todella hienoa. Tervetuloa pojat Butchersiin!”