Liput myynnissä Ticketmasterissa

Vaahteramalja XL pelataan 14.9.2019 kello 16:00 alkaen Tampereella, Ratinan Stadionilla. Vaahteraliigan joukkueet käyvät koko kesän tulista kamppailua paikoista Vaahteraliigan 40-vuotisjuhlaotteluun. Kaikki haluavat finaaliin, mutta vain kaksi kovinta joukkuetta lunastavat mahdollisuuden voittaa Vaahteramalja XL.

Liput on laitettu myyntiin yhteistyökumppanimme Ticketmasterin kautta. Lippuja on saatavissa kolmessa eri kategoriassa hintahaarukan ollessa 1-33 euroa. Alle 16-vuotiaat katsojat pääsevät B-, C- ja D-katsomoihin pelkällä lipun käsittelykululla. B-katsomon lippu maksaa 22,50 ja C- sekä D-katsomojen (päätykatsomot) maksavat 11,- euroa. Paikan A-katsomon katoksen alta saa 33 eurolla. Näillä lipun hinnoilla on kutsutaan kaikki jenkkifutiksesta pitävät sekä elämyksiä etsivät kokemaan Vaahteramaljan huikea tunnelma. Ottakaa perheenne mukaan ja tulkaa nauttimaan mahtavasta tunnelmasta sekä ennen peliä stadionin ulkopuolella olevasta Tailgate Parkista. Tailgate Parkista tulee lisää tietoa myöhemmin kesällä. Pelin aikana stadionilla on ostettavissa ruokaa ja juomaa moneen eri makuun.

Peruslippujen lisäksi on saatavissa kolmen eri kategorian VIP -lippuja. Hulppeimmat VIP-liput maksavat 199,- euroa, mutta VIP on todella korkeatasoinen, aina sijaintiaan myöten. Victory Line VIP on ravintola Periscopen terassilla, josta on upea näköala kentälle. Tarjoilut viimeisen päälle ja VIP-kohtelu sen mukaista. 135 eurolla pääsee Red Zone VIP-katsomoon, joka on pääkatsomon katoksen alla, stadionin parhailla paikoilla. Red Zonelle VIPille on varattu omat tilat sisältä ennen peliä, jossa nautitaan makuelämyksellinen ateria ennen peliä. Red Zone VIPissä on käytössä oma, hyvällä kenttänäkymällä oleva baarialue pelin ajaksi. 55 euron hintainen Kick Off VIP on oma K-18 katsomon osa, jossa on iso tarjoilualue, jossa tarjotaan ostettavaksi mukavan laajaa kattausta hyviä ruokia sekä juomia. Tarjoilualueelta on hyvä näkyvyys kentälle ja siellä on omissa porukoissa mahtavat olosuhteet nauttia pelistä!

Tervetuloa kokemaan Vaahteramalja XL!!!

Osta liput täältä.

VAAHTERAMALJA XL lippujen hinnat (sis.käsittelykulut)

A-katsomo 33€

B-katsomo 22,5€

C- ja D-katsomot 11€

Alle 16v. lipun käsittelykuluilla

Vaahteramalja XL VIP-liput (sis.käsittelykulut)

Victory Line 199€

Red Zone 135€

Kick Off 55€