Crocodiles vaihtaa pelinrakentajaa – Wilkerson on vapautettu tehtävästään

Hyökkäyksensä kanssa läpi alkukauden tuskaillut Seinäjoki Crocodiles on vapauttanut tehtävästään joukkueen yhdysvaltalaispelinrakentaja Ben Wilkersonin. Uusi pelinrakentaja julkistetaan seuran mukaan vielä tällä viikolla, ja samalla Crocodiles tulee uutisoimaan myös muita uusia sopimuksia.

Kolmessa pelaamassaan ottelussa Wilkerson heitti 185 jaardia ja kaksi touchdownia. Heittojen onnistumisprosentti jäi alhaiseksi (43%) ja kolme heitoista päätyi vastustajan käsiin. Juoksutilastossa Wilkerson oli joukkueensa kakkosmies keskushyökkääjä Christian Powellin jälkeen.

Pelinrakentajan pestin lisäksi Wilkerson toimi myös joukkueensa hyökkäyksen koordinaattorina. Tätä taakkaa häneltä vähennettiin jo lauantain ottelun alla, sillä päävalmentaja Michael Mattingly osallistui tuolloin myös hyökkäyksen pelien kutsumiseen. Nähtäväksi jää, miten Crocodiles jatkossa hoitaa hyökkäyksen koordinoinnin.

Crocodiles on tällä hetkellä Vaahteraliigan viimeisellä sijalla hävittyään kaikki kolme ottelua. Hyökkäys on kolmessa ottelussa tehnyt vain 20 pistettä. Seuraavan kerran Crocodiles pelaa maanantaina 18. kesäkuuta, jolloin joukkueen kauden ensimmäisessä kotiottelussa Seinäjoen Keskuskentällä on vastassa Helsinki Roosters.

 

Katso myös:

https://crocodiles.fi/uutiset/crocodiles-vaihtaa-pelinrakentajaa