Crocodiles julkaisi pelaajasopimuksia Super Bowl iltana

Vaahteraliigan viime kauden nelonen, Seinäjoki Crocodiles julkaisi Super Bowl iltana kaksi uutta pelaajasopimusta. Ranskalainen Antony Rodrigues vahvistaa joukkueen puolustuksen takakenttää ja hyökkäyslinjan keskimmäinen mies, Antti Rinta-aho jatkaa Crocoissa jo kuudetta kauttaan.

24-vuotias Antony Rodrigues on kaksinkertainen Ranskan mestari Thonon Black Panthersin riveistä. Rodriguesilla on lisäksi pelikokemusta Kanadasta Cégep de Thetford collegen joukkueessa vuodelta 2016. Miehen Suomeen saapumisen taustalta löytyy tuttu tarina. Aiemmin Vaahteraliigassa ja Crocodilesissa pelanneet maanmiehet ovat suositelleet sarjaa ja joukkuetta.  Crocodilesin tiedotteessa ranskalainen kertoo olevansa innoissaan päästessään ensimmäistä kertaa pelaamaan amerikkalaista jalkapallon Euroopassa kotimaansa ulkopuolella.

-Suomen liiga on yksi Euroopan kovatasoisista sarjoista ja olen saanut paljon hyvää palautetta pelaamisesta Seinäjoella. Crocodiles on hyvä paikka tulla pelaamaan ja menestymään ja voin auttaa joukkuetta voittamaan mestaruuden.

Crocodilesin päävalmentaja Samu Juppo on tyytyväinen uuteen hankintaan.

-Antony on hyvin peliä lukeva ja kovaa taklaava pelaaja, hän antaa myös koordinaattori Leinoselle vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin, kovuus riittää pelaamaan tukimiestä boksissa ja nopeus vartioimaan laitahyökkääjiä.

Sentteri Antti Rinta-aho valmiina Crocojen hyökkäyslinjaan

Crocodiles julkaisi helmikuun ensimmäisenä lauantaina pidetyn pelaajaleirityksen jälkeen 26-vuotiaan Antti-Rinta-ahon jatkosopimuksen.  Haastavalla hyökkäyslinjan keskimmäisen pelaajan paikalla pelaava Rinta-aho kertoo Crocodilesin tiedotteessa olevansa tyytyväinen päästessään taas tositoimiin:

– Olihan se mukava päästä ottamaan hyökkäyksen linjan kanssa juttuja, olinkin tätä kypärien kolistelua jo kaivannut syksyn välieräpelin jälkeen. Leirin tunnelma oli erittäin jees, kaikki olivat innolla tekemässä kontaktitreenejä

Crocodiles päävalmentaja Samu Juppo on tyytyväinen näkemäänsä

– Leiri meni todella hyvin. Leirillä oli todella positiivinen fiilis, saimme hyvän aloituksen kaudelle 2021. Kyllä meillä oli kaiken kaikkiaan se 35 pelaajaa leirillä.  Aamupäivän harjoitusten painopiste oli juoksupeleissä, iltapäivällä painopiste oli heittopeleissä. Leirillä pääsimme tekemään pelinomaisia harjoitteita.

Seinäjoki Crocodilesin seuraava leiritys on maaliskuun alussa. Seura lupaa esitellä kauden 2021 pelinrakentajan viimeistään leirityksen yhteydessä. Toistaiseksi nimi on vielä arvoitus.

Lähde: Crocodiles

Kuva: Thonon Black Panthers

Tutustu Anthony Rodriguesin hihlight-videoon kaudelta 2018