Christian Powell jatkaa Crocodilesissa

Crocodiles puheenjohtaja Jari Jalava ja Christian Powell
Crocodiles puheenjohtaja Jari Jalava ja Christian Powell

Crocodilesin kauden 2020 valmistelut on aloitettu sopimusneuvotteluiden osalta. Torstaina solmittiin jatkosopimus keskushyökkääjä Christian Powellin kanssa, joka on jo kaksi vuotta ollut Crocojen hyökkäyksen kulmakivi. Kuluneella kaudella Powell juoksi pallon kanssa yli 1600 jaardia ja teki niillä 17 touchdownia, näillä jaardeilla hän oli ykkönen Vaahteraliigan keskushyökkääjätilastoissa. Monipuolisena pelaajana Powell nähtiin kuluneella kaudella myös puolustuksen puolella. Seura on erittäin iloinen tästä jatkosopimuksesta sillä ottajia tämän kaltaiselle pelaajalle olisi ollut varmasti muitakin.

Christian Powell:
I’m exited for the opportunity to come back to Seinäjoki for another year. After being out here for two years I’ve really began to feel comfortable and enjoy my time out here and I’m glad to continue that on for another year. It’s been fun just seeing the progress that has been made with the team and I look forward to seeing us take another step forward. Seeing the change as well as being apart of it something special to me & I’m looking forward to coming back for another year.

Hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä:
Todella tärkeä jatkosopimus. Liigan parhaan hyökkäyspelaajan ympärille on hyvä rakentaa joukkuetta. Powellin omistautuminen joukkueelle niin kentällä, kuin sen ulkopuolella on ammattimaista ja hän saa esimerkillään koko joukkueen suorittamaan parastaan.

GM Ari Havulehto:
On hienoa alkaa rakentaa tutulle pohjalle ensi kautta. Ei varmaan voi parempaa pelaaja saada kun herra Powel on. CP:n esimerkki kentällä ja sen ulkopuolella on merkittävä. Toivotan CB:lle turvallista kotimatkaa ja tervetuloa takaisin talvella 2020!