Butchers haastaa ennakkosuosikin

Lauantaina Porvoossa kohtaavat tämänhetkinen sarjan savolainen ennakkosuosikki Steelers sekä  Butchers, jolle useimmat povaavat kaudella altavastaajan roolia otteluissaan.

Vaahteraliiga 2020 on osoittanut lähes jokaisessa pelissä, että ennakkokaavailut voi heittää roskakoriin pelin käynnistyessä.  Butchersin avausottelu Vaasassa osoitti, että päivän kotijoukkue on parhaimmillaan yllätysvalmis ja tulivoimainen hyökkäykseltään. Peli rakentuu pelinrakentaja Jabari Harrisin valintojen ympärille, mutta hänellä on rinnallaan pelaajia, joiden kapasiteetti riittää voittavan jenkkifutiksen pelaamiseen.   Butchers lähtee kotiotteluunsa pitkälti samalla miehistöllä kuin Vaasassa pelattiin.

Steelers panostaa kauteen tosissaan

Porvoossa  Butchersia vastaan asettuu Kuopio Steelers, joka on kesän aikana hankkinut lisää vahvistuksia rosteriinsa ja pelaa poikkeuksellista vaahteraliigakautta peräti 12 ulkomaalaisen vauhdittamana (joista Peters ja Marshall asuvat Suomessa pysyvämmin). Ensimmäisestä kierroksen rosteriin on lisätty karenssiottelunsa kärsineet hyökkäyksen linjan Lane Acheampong sekä takapuolustaja Max De Falcis.  Joukkueen tuorein vahvistus, tähtitukimies AJ Wentland ei pue vielä Porvoossa, mutta muutoin keskuskentällä tullaan näkemään tuhti nippu osaamista ja vauhtia.

Ottelun ennakkosuosikkia ei tarvitse arvuutella, mutta pelaamme poikkeuksellista kautta, joka on osoittautunut paitsi viihdyttäväksi, myös ennakkokaavailuja halveksivaksi.  Ottelu Porvoon  Keskuskentällä käynnistyy klo 16.30.  Butchersin tukija Porvoon Energia tarjoaa ottelun  liput katsojille, mutta paikkoja on varattu rajoitetusti. Jos et saavu paikalle, suora lähetys Ruutu+ kanavalla käynnistyy 16.00.